Over ons

Begin mei verhuisde Roderick Piepenbrink zijn parket speciaalzaak naar het hartje van Leiden op de Lange Mare 76. 

Wij zitten in de nieuwe showroom van Restella, waar u kan rekenen op een warm onthaal, dankzij de huiselijke sfeer, meer dan 200 voorbeeldpanelen, de geur van vers gezaagd hout en een heerlijk kopje Nespresso aan de oude stamtafel. Of u nu op zoek bent naar een hip visgraatpatroon of toch meer van klassieke kasteelvloeren houdt, bij Restella bent u aan het juiste adres voor het vakkundig leveren, leggen en schuren tot het afwerken, renoveren en onderhouden van uw vloer. 

Restella heeft vloeren die net wat bijzonderder zijn dan veel standaard vloeren. Wij maken onze duurzame eikenhouten vloeren voor u op maat. Helemaal naar uw wens en passend bij uw interieur. Hierdoor krijgt iedere vloer zijn unieke uitstraling. Wij zijn een specialist wat betreft verouderde eikenhouten vloeren, multi-planken en traditioneel geplaatst visgraat parket met band en bies. 

Hout op vloerverwarming. 

Veel bovenstaande vloeren kunnen wij maken op vloerverwarming, ook als het de hoofdverwarming betreft. Door onze kennis en door gebruik te maken van speciaal hiervoor ontwikkelde lijmen en ondervloeren, kunnen wij veel vloeren onder garantie op vloerverwarming plaatsen. 

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken daarom alleen de beste producten om onze vloeren te installeren. Maar niet alleen eiken vloeren, ook hebben wij gekozen voor een collectie Moso duurzame bamboe vloeren, waarvan de meeste ook op vloerverwarming geplaatst kunnen worden. 

En ook traditionele houtsoorten als afzelia, kambala en beuken zitten in onze collectie. Naast onze houten vloeren is er gekozen voor een collectie laminaat-, en pvc-vloeren. Vooral de pvc-collectie van Floorify vloeren, welke zwevend geplaatst worden met een minimale dikte en 2mm ondervloer zijn zeer goed geschikt op vloerverwarming en ook nog eens supersterk. 

Ben t u op zoek naar een nieuwe laminaat-, pvc-, of parketvloer? Dan kunt u bij ons gewoon langskomen of een telefonische afspraak maken, ook in de avonduren!