Werkwijze

 
Restella Flooring heeft ruime ervaring met de levering-en het leggen van parketvloeren. Ervaren parketteurs leggen uw vloer vakkundig, met nadruk op kwaliteit én service! Wanneer u na deskundig advies de ideale houten, PVC of laminaatvloer heeft gekozen, staan deze parketteurs voor u klaar. Ook in het plaatsen van vloeren op vloerverwarming (zelfs als hoofdverwarming) zijn deze parketteurs gespecialiseerd. Om ervoor te zorgen dat uw keuze 100% aan uw smaak en wensen voldoet, hanteren wij de volgende werkwijze: 
 
Een lekker bakje koffie.
U bent ten alle tijden welkom in de showroom, waar wij met een bakje koffie de verschillende mogelijkheden met u doornemen. Welke style, breedte, kleur en wat voor patroon heeft uw voorkeur? Het aanbod is enorm, waardoor deze keuze extra moeilijk is. Wij begeleiden u in het maken van deze belangrijke keuzes, zodat de vloer niet alleen aansluit op uw wensen, maar ook prachtig te realiseren is in uw interieur. 
 
Proefstukje. 
Elke vloer en elk stukje hout heeft door verschillende invloeden zoals het licht een unieke uitstraling. Daarom bieden wij de mogelijkheid om sommige stalen uit de showroom mee te nemen naar uw woning om te ervaren hoe de vloer in uw omgeving aanvoelt. 
 
Uitwerking / Afwerking
Van de allereerste plank tot de allerlaatste plint zullen onze parketeurs zorgvuldig en gedetailleerd aan de slag gaan. Wanneer de vloer compleet en verzorgd met onderhoudsmiddel wordt afgeleverd eindigen onze services echter niet. Wij staan ten alle tijden klaar voor advies en indien gewenst houden wij voor u een onderhoudsregiem bij. Zo bent u jaren en jaren verzekerd van een fantastische vloer. 
 
Heeft u vragen? U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen via:

071 - 512 02 21 / 06 - 41 52 15 33 /  info@Restella.nl